Home Activiteiten
Activiteiten
4E WINTERFAIR ’’ELKE KEER EEN ONGEDWONGEN SFEER”!
 
D.V. 18 februari 2017 is het weer zover! De jaarlijkse winterfair van 10.00 tot 15.00 aan de Nijkerkerweg 130 bij de Familie Olieman.
 
We hopen dat velen komen, we zien uit naar een dag vol bedrijvigheid en gezelligheid in een ongedwongen sfeer!
 
Wat is er te doen?
 
U kunt zo aan tafel schuiven om te eten, er staat dit jaar een grote tent waar veel eetplekken zijn. Er is voldoende keus, naast de patat, hamburgers, verse oliebollen, goulashsoep natuurlijk weer de overheerlijke stamppotten! Alles krijgt zo zijn vaste plek op de winterfair.
Maar dan nog de vraag : Wie wil er een pan stamppot koken? Dit kunt u opgeven bij Cherine van den Brink via telefoon 434843 of mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. (het gaat om Boerenkool, Zuurkool en Hutspot)
 
Iedereen is welkom en er is voor iedereen wat te doen. We hebben nieuwe kraamhouders, met  leuke en praktische spullen, er is knutselen voor de kinderen, buksschieten, en je kunt je behendigheid testen met een minikraan’.
 
Denkt u aan ons?  
 
Veel jongeren uit de gemeente zetten zich in voor deze dag, samen steken we de handen uit de mouwen voor het jeugdwerk en Stichting Gevangenenzorg. Helpt u ons om een mooi eindbedrag over te kunnen maken !!
 
Daarom werken we weer met de bestellijst. Deze vindt u in het ‘boekje winterfair’ wat over enkele weken in de kerk ligt. Via de bestellijst kunt u de volgende producten weer bestellen.
 
-          Kiprollades (opbrengst voor de zendingscommissie)
-          Krentenbrood, eieren, fruit, rookworst, appeltaart, roombroodjes
 
Tenslotte, wilt u graag komen, maar heeft u geen vervoer, neem dan contact op met Teunie van Maanen: 701061. Voor vervoer wordt gezorgd. 
 
TOT ZIENS op zaterdag 18 februari  !
 
Wilco van Beek, Cherine van den Brink, Teunie van Maanen, Peter Roos, Margreet Schout